S'Arqueria - Noticias / News

Comentarios sobre cosas relacionadas con el tiro con arco que me pueden parecer interesante comentar.

martes, 25 de noviembre de 2008

Campeonato de Baleares de Campo II - ANULACION

LA NOTICIA ANTERIOR SE HA QUEDADO OBSOLETA ANTES DE FINALIZAR EL DIA

El Campeonato de Baleares de Campo se ha anulado según este escrito que nos acaba de llegar de la FBTARC, que publicamos aquí para dar mayor cobertura al tema:

Benvolguts companys:
Degut als multiples entrebancs burocratics que ha posat el magnific (es un dir) ajuntament de Calvià per a concedir als Arqueros de Calvia el permis per a la utilització de la finca publica Galatzó per a la celebracio del XXXV Campionat de Balears de tir de camp, aquests, s'han vist en la impossibilitat de poder-lo dur endavant i per tant no ens queda mes remei que anul·lar aquesta competicio de 2008 definitivament, despres d'haver-ho intentat en diverses ocasions.
Nomes ens queda mes que agraïr al club de Paguera el seu esforç per a poder organitzar aquest esdeveniment i donar les gracies, per res, a l'ajuntament de Calvia per la seva poca consideracio envers el nostre esport, ja que es veu que per a ells es mes important que dos senyors puguin anar a cercar "esclatassangs" que una competicio esportiva d'ambit autonomic, que per cert ja hem celebrat al mateix lloc els dos anys sense cap problema. Inaudit!
En fi, que hi farem, haurem de cercar terrenys en ajuntaments mes sensibles amb la promocio real de l'esport balear.
Un cop mes gràcies a tots per la vostra col·laboració i si voleu ens veiem el diumenge dia 14 de desembre, al pavello municipal del (aquest si) Magnific ajuntament de Sóller per disputar el Campionat de Mallorca de tir en sala 2008 i 1er. Nacional Postal de la temporada 2008/2009.
Pep Bauzà
Secretari FBTARC

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio